He, he, mijn weblog is weer bijgewerkt

Ik heb een flinke hoeveelheid weblogbijdragen geplaatst vanmiddag. Dat was ook hard nodig. Ik had me namelijk aan het begin van het jaar voorgenomen om te schrijven over de films die ik heb gekeken en daar liep ik wat mee achter. En nu? Nu ben ik weer helemaal bij en daar ben ik erg blij mee. Het klinkt misschien wat zeurderig, maar als je je weblog niet bijhoudt ga je er tegenop zien en heb je weinig zin om over dingen na te denken waar je een bijdrage over kunt schrijven. Dat probleem is nu opgelost.

Vanmorgen ben ik, in het kader van de Boekenweek, naar de plaatselijke boekwinkel geweest. Ik heb een boek gekocht dat ik al van de bibliotheek geleend had, maar waar ik maar niet aan toe kwam. Dat boek heet Lopen doe je zelf en helpt je vanuit je persoonlijke kracht je levensloopbaan te sturen. Dat klinkt wat zweverig, maar ik denk dat het mij wel zal helpen om duidelijk te krijgen wat ik met mijn toekomst wil gaan doen. Verder heb ik, met een kortingsbon uit De Volkskrant, het boek Laatste verhalen van de eeuw van Paul Biegel gekocht. Al sinds ik klein was vind ik de verhalen van Paul Biegel leuk om te lezen. Ik hou van de sprookjesachtige sfeer die er in voorkomt.

Oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 16 maart 2007

Oude reacties
Bart / 16-03-2007 15:52
Ha, ik zie het, Til, je bent goed bezig vandaag! 🙂
Had je filmrecensies al een beetje gemist, of late…
Lekker vanavond lezen!

Tante Til / 16-03-2007 16:23
Leuk dat je me gemist hebt, 🙂
Veel leesplezier vanavond!

Bart / 17-03-2007 00:08
Zo, ik ben weer mooi bijgelezen ;-))
Vandaag even in de boekhandel rondgekeken, al die boeken over ‘humor’, tja, ik vind het niet veel…mijn boekenbon uit het kerstpakket heb ik van armoe nog maar even in mijn zak gehouden…ik voel nu wel veel voor het boek van Hella Haasse, daar is-ie beter aan besteed, blij dat ik em nog niet heb uitgegeven :-))

Tante Til / 17-03-2007 19:12
@Bart: ik zie dat je niet alleen alles hebt gelezen, maar je hebt ook overal een reactie gegeven. Geweldig! Ik vind het leuk als mensen mijn stukjes ook lezen.

Vergelijkbare berichten