Steeds uitgelogd worden bij WordPress

plaatje voor bloggenIk werd vandaag steeds automatisch uitgelogd terwijl ik met mijn andere website Ikvindlezenleuk bezig was. Erg irritant. Ik dacht eerst dat er misschien een storing bij WordPress was en besloot dan maar wat anders te gaan doen. Maar een paar uur later toen ik het weer probeerde ging het weer fout. Ik heb wel vaker meerdere blogbijdragen tegelijkertijd openstaan, maar bij het 3e venster kreeg ik opeens een melding met ‘Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in’. Als ik dat deed kon ik weer even verder, totdat dezelfde melding weer kwam.

Dan maar even googelen… Ik kwam op de website van WP Beginner, bij een vraag van iemand met hetzelfde probleem, tegen dat het probleem zou kunnen zijn dat bij Instellingen – Algemeen de blogadressen niet hetzelfde zouden zijn. Dat ging ik onmiddellijk controleren. Bij mij stond daar wel hetzelfde, zonder www ervoor, en ik besloot te kijken wat er zou gebeuren als ik bij allebei de url’s www ervoor zou zetten. Dat hielp! En ik kon weer zonder probleem meerdere blogbijdragen tegelijkertijd open zetten.

Daarna heb ik www weer weggehaald, en het werkt nog steeds. Ik weet niet waarom dit probleem opeens optrad, maar ik ben blij dat ik het opgelost heb.

 

 

Het icoontje komt van de website van Flaticon

 

Vergelijkbare berichten