Veel weblogideeën en te weinig tijd

plaatje voor bloggen

Ik ben vast niet de enige met een weblog en te weinig tijd om er in te schrijven. Ik heb ideeën genoeg, maar ik kom er niet aan toe om ze uit te werken. Hoe doen andere mensen dat toch?

Sinds ik in februari weer in deeltijd de Pabo doe en stage loop ben ik vaak moe en heb geen zin meer om achter de computer te gaan zitten. En de momenten dat ik wel achter de computer zit moet ik studiedingen en me niet laten afleiden door andere leuke dingen. Om mezelf te beschermen lees ik daarom maar weinig weblogs. Een aantal weblogs zijn zeker leuk om te lezen, maar voor je het weet ben je zo een uur verder. Een uur dat ik beter aan mijn stagevoorbereidingen kan besteden.

Iets om over na te denken: hoe kan ik met weinig tijd te besteden toch vaker een bijdrage op mijn weblog zetten. Ik weet het nog niet, maar zal daar eens mijn hoofd over buigen. Nu ga ik snel weer verder met studiedingen.

Oude reacties

app – 30 mei 2006 09:22
Dag tante Til, misschien is het een idee om leuke, vervelende, zinnige en onzinnige voorvallen tijdens je stage/studie op papier te noteren en die over te zetten op je weblog? Dat is qua tijd wellicht te doen en kan erg leuk zijn om te lezen. Kijk ook maar eens naar wat artikelen bij Doranne (door mijn ogen).
Veel succes met je studie en stage verder overigens!

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 30 mei 2006

Vergelijkbare berichten