boekomslag David Baldacci - Het uur van de zonde

Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privé detectives Sean King en Michelle Maxwell. Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell – voormalige agenten van de Secret Service – ontdekken desondanks een patroon. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis, en laat al zijn slachtoffers achter met een horloge om de pols. Wat de precieze betekenis hiervan is, is echter niet duidelijk. Dan neemt de moordenaar contact op met de pers…

Boekinformatie
Schrijver: David Baldacci
Titel: Het uur van de zonde
Uitgeverij: Bruna
Jaartal: 2004
Bladzijden: 448
Vertaler: Rogier van Kappel
Genre: thriller
Leeftijd: 18+
Mijn mening: geen sterren

  • Ik heb dit boek in 2007 gekregen
    • dit boek is niet meer in mijn bezit (verkocht via Marktplaats)
  • Ik las het boek in 2007 en dit was een van de 21 boeken die ik in 2007 gelezen heb

Mijn mening

Ik lees van alles, maar eigenlijk weinig detectiveboeken. Ik vind het wel leuk om naar CSI en Britse detectiveseries te kijken. Dit boek kreeg ik voor mijn verjaardag. In het begin moest ik wennen aan de beschrijvende taal van Baldacci. Het is alsof je een aflevering van “CSI” zit te kijken. Soms geeft hij alvast hints over wat iemand gaat doen en dat vond ik irritant. Ik kom dat liever tegen als het moment daar is. Op deze manier geeft hij te gemakkelijk hints weg. Nadat ik daar aan gewend was werd het een best spannend verhaal. Ik heb het boek achter elkaar uitgelezen, omdat ik benieuwd was of de moordenaar gepakt zou worden.

Geplaatst op 02-07-2007 10:50 door Tante Til op tantetil.vkblog.nl


Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.