Simone Atangana Bekono – Confrontaties (2023-31)

boekomslag Simone Atangana Bekono – Confrontaties

De zestienjarige Salomé Atabong zit vast in een jeugddetentiecentrum, omdat ze op een middag twee schoolgenoten ernstig heeft mishandeld. Ze probeert haar hoofd koel te houden tussen de andere meiden, irritante psychologen en treiterende begeleiders. Over een maand mag ze naar huis, waar alleen een gezin wacht dat al lang geleden uit elkaar is gevallen. En de anderen in het dorp. Wat zullen zij doen?

Boekinformatie
Schrijver: Simone Atangana Bekono
Titel: Confrontaties
Uitgeverij: Lebowski
Jaartal: 2020
Bladzijden: 224
Genre: psychologisch verhaal
Leeftijd: 18+

  • ik heb dit e-boek in maart 2021 bij de bieb geleend, ik wilde dit boek in 2021 lezen voor mijn college Recente Nederlandse en Vlaamse letterkunde (Radbouduniversiteit), maar ik ben niet aan het lezen toegekomen
  • ik heb dit boek in december 2023 als e-boek bij de bieb geleend, ik las dit boek van 6 t/m 15 december 2023 en dit was boek 31 van de boeken die ik in 2023 gelezen heb, ik las dit boek in 2023 voor mijn college Young Adultliteratuur (Radbouduniversiteit)

Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten