Circus Patz & Krista Izelaar – Hoe jij samen met kapitein Klots de Wonderbaarlijke en soms zelfs Gevaarlijke Avontureneilanden ontdekte (2015-105)

boekomslag Circus Patz & Krista Izelaar - Hoe jij samen met kapitein Klots de Wonderbaarlijke en soms zelfs Gevaarlijke Avontureneilanden ontdekteIn dit prachtig vormgegeven en unieke scheepsjournaal van het Avonturenbootje beleven de lezertjes – of de voorgelezen kinderen – de meest wonderbaarlijke avonturen als ze samen met kapitein Klots en zijn scheepspoes Gerrit op ontdekkingstocht gaan langs de Avontureneilanden. Van Gevaarlijke Piraten tot Het Eiland vol Geluk en van Vulkanen Vol Kleur tot een Omgekeerde Stad. En het mooiste: je speelt niet alleen zelf de hoofdrol in dit scheepsavontuur, met de Grote Zeekaart en de Windkaartjes bepaal je ook nog zelf je avonturenkoers.

Boekinformatie
Schrijver: Circus Patz, Krista Izelaar
Titel: Hoe jij samen met kapitein Klots de Wonderbaarlijke en soms zelfs gevaarlijke Avontureneilanden ontdekte
Uitgeverij: A.W. Bruna, Circus Patz
Jaartal: 2009
Bladzijden: 144
Illustrator: Michel Maas, Nicole van Dooren
Genre: geen
Leeftijd: 6+
Mijn mening: 4 sterren


Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

 

Over het boek

  • Ik kocht dit boek in 2014 bij Kinderboekwinkel Ver van Hier in Rotterdam
  • Ik las dit boek van 2 maart t/m 18 mei 2015 voor aan mijn voorleeskinderen via de VoorleesExpress. Dit was boek 105 van de boeken die ik in 2015 gelezen heb
  • Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk

 

 

4 sterren, boek voor 6+, gelezen in 2015, mijn boekenkast, Nederlands, papieren boek, zonder genreaanwinst 2014, gelezen juni 2015, rode kast plank 7, voorleesfragment

Vergelijkbare berichten