Bill Clinton – Mijn leven (2005-33)

boekomslag Bill Clinton - Mijn leven

De memoires van de meest besproken president van Amerika sinds Kennedy. In een openhartige en persoonlijke stijl beschrijft Bill Clinton zijn leven. Zijn niet gemakkelijke jeugd, zijn lange tocht door de politiek vanuit het verre Arkansas naar het presidentschap van Amerika. Zijn campagnes, en zijn ongelooflijke incasseringsvermogen, we zien de come-back-kid aan het werk. Hij is een unieke nationale en internationale figuur, die een dramatische periode beleefde in het Witte Huis, maar die ondanks alles een charismatische leider is gebleven, waar velen naar terugverlangen. Bill Clinton beschrijft zijn spectaculaire politieke loopbaan, maar hij verbergt zijn nederlagen niet.

Boekinformatie
Schrijver: Bill Clinton
Titel: Mijn leven
Uitgeverij: Balans
Jaartal: 2004
Bladzijden: 1098
Vertaler: onbekend
Genre: non-fictie
Leeftijd: 18+
Mijn mening: geen sterren

  • Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend
  • Ik las dit boek in juli 2005 en dit was boek 33 van de boeken die ik in 2005 gelezen heb
  • Ik kwam het boek tegen toen ik langs de schappen wandelde en het leek mij een interessant boek. Dat bleek het ook te zijn en ik heb het boek met veel plezier op de tuinbank liggen lezen

Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten