boekomslag Arwen Elys Dayton - Disruptor

Quin is haar leven lang door haar vader gebruikt als pion. Ze werd opgeleid om te doden en gemanipuleerd om de macht van haar vader te garanderen. Inmiddels is ze ontsnapt uit dat leven, maar zit ze opnieuw gevangen in een eeuwenoud complot. Het duistere plan dat generaties geleden is gesmeed, bereikt nu het hoogtepunt. De geest van haar beste vriend Shinobu is beschadigd, de Jonge Vrees werkt samen met Quins vijand John, en de bloeddorstige Wakers worden gewekt en verzameld. Er is niets dat de kracht van de tijd kan stoppen. Maar Quin laat zich niet langer als pion gebruiken. Quin is een Zoeker. Zij zal de wraak van het verleden en de vijanden onder ogen komen om zichzelf en degenen van wie ze houdt te redden, of ze zal sterven.

Boekinformatie
Schrijver: Arwen Elys Dayton
Titel: Disruptor
Serie: Seeker #3
Uitgeverij: Van Goor
Jaartal: 2017
Bladzijden: 320
Vertaler: Maria Postema
Genre: sprookjes & fantasy
Leeftijd: 15+

  • Ik heb dit boek in mei 2017 gekregen als recensieboek van uitgeverij Van Goor (ik heb dit boek niet meer in bezit, weggegeven aan Leeszaal West in Rotterdam)
  • Ik heb het boek niet gelezen, omdat ik de eerste twee delen niet interessant vond √©n ik heb dit boek niet zelf aangevraagd

Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.