Arwen Elys Dayton – Seeker (2015-99)

boekomslag Arwen Elys Dayton - Seeker

Quin, Shinobu en John ondergaan in Schotland al jaren een intensieve training om een Zoeker te worden. In tegenstelling tot John ronden Quin en Shinobu die succesvol af. Wanneer de twee echter de eed hebben afgelegd die hen tot een echte Zoeker maakt, komen ze erachter dat het nobele doel dat ze dachten na te streven, niet meer bestaat. Quin en Shinobu besluiten te vluchten om hun lot te ontlopen en kiezen allebei hun eigen pad. John is echter op zoek naar hen en de waardevolle athame die de Zoekers gebruiken, om recht te zetten wat er in het verleden met zijn familie is gebeurd. De allesbeslissende strijd om gerechtigheid barst los en Quin zal haar pad voor de toekomst moeten kiezen.

Boekinformatie
Schrijver: Arwen Elys Dayton
Titel: Seeker
Serie: Seeker #1
Uitgeverij: Van Goor
Jaartal: 2015
Bladzijden: 384
Vertaler: Maria Postema
Genre: sprookjes & fantasy
Leeftijd: 15+
Mening: 3 sterren

  • Ik heb dit boek in juni 2015 als recensieboek gekregen van uitgeverij Van Holkema & Warendorf (ik heb dit boek niet meer in bezit, weggeven aan de Leeshelden van Ikvindlezenleuk)
  • Ik las dit boek van 11 t/m 13 juni 2015 en dit was boek 99 van de boeken die ik in 2015 gelezen heb
  • ik las dit boek voor de Bored to Death YA Book Club
  • Lees mijn recensie op IkvindlezenNIETleuk

Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten