Amitav Ghosh – Sea of Poppies (2012)

boekomslag Amitav Ghosh - Sea of poppies

In a time of colonial upheaval, fate has thrown together a truly diverse cast of Indians and Westerners, from a bankrupt Raja to a widowed villager, from an evangelical English opium trader to a mulatto American freedman. As their old family ties are washed away they, like their historical counterparts, come to view themselves as jahaj-bhais or ship-brothers. An unlikely dynasty is born, which will span continents, races and generations.

Boekinformatie
Schrijver: Amitav Ghosh
Titel: Sea of Poppies
Uitgeverij: Hodder & Stoughton (GB)
Jaartal: 2008
Bladzijden: 472
Genre: geen
Leeftijd: 18+
Mening: geen sterren

  • Ik heb dit boek in april 2012 gekocht (mijn exemplaar is uit 2009 van uitgeverij John Murray Publishers (GB), ik heb het boek niet meer in bezit)
  • Ik las dit boek in 2012, maar heb het boek niet uitgelezen en dit boek telt niet mee voor de boeken die ik in 2012 gelezen heb
  • Ik vond het boek zo ontzettend langdradig dat ik al snel besloot dat ik hier mijn tijd niet mee ging verdoen. Zeker niet toen ik er achter kwam dat dit het eerste deel van een trilogie is…

Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten