Terry Goodkind – Bloedbroederschap (2009-10)

boekomslag Terry Goodkind - Bloedbroederschap (Derde wet van de magie)

Avonturier en minnaar, vluchteling en jager, in elk opzicht een rechtvaardig mens, dit alles is Richard Cypher, de Zoeker. Over hem en zijn geliefde Kahlan gaat dit epos – de Wetten van de Magie – dat, spannend en aangrijpend tegelijk, over de hele wereld miljoenen aan zich wist te binden. De Bloedbroederschap, het verbond van fanatieke, nietsontziende anti-magiërs, is een formidabele tegenstander. Dat ondervindt Richard Cypher, de Zoeker, als hij een driedubbele taak moet volbrengen: de gevreesde Jagang verslaan, zijn geliefde Kahlan redden en de poort naar de Oude Wereld sluiten. Alleen met de kracht van de liefde en het geloof in de Waarheid zal hij deze taken kunnen volbrengen en het kwaad kunnen keren.

Boekinformatie
Schrijver: Terry Goodkind
Titel: Bloedbroederschap
Serie: De wetten van de magie #3
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
Jaartal: 1998
Bladzijden: 636
Vertaler: Alistair Schuchart
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 18+
Mijn mening: geen sterren

  • ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend
  • ik las het boek in 2009 en dit was een van de 45 boeken die ik in 2009 gelezen heb

Mijn mening

“Bloedbroederschap” (Derde wet van de magie) van Terry Goodkind is het derde deel uit een serie van inmiddels elf boeken (volgens wikipedia). Vorig jaar ben ik aan deze serie begonnen en ik vind het leuk om te lezen. Het verhaal blijft spannend en ik ben dan ook benieuwd hoe het gaat eindigen. Ik hou van verhalen die zich in een andere wereld afspelen, een magische wereld.

oorspronkelijk gepubliceerd op tantetil.vkblog.nl op 7 juni 2009


Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten