boekomslag Peter Høeg – Door jouw ogen

Na de zelfmoordpoging van zijn vriend Simon bezoekt Peter een kliniek in Århus in de hoop dat ze Simon daar kunnen helpen. Het blijkt dat Peter en de directrice, Lisa Skærsgaard, samen op de kleuterschool zaten. Maar na een verkeersongeluk is zij haar geheugen verloren. In de kliniek doet ze onderzoek naar contact tussen mensen en ontwikkelde daarvoor een revolutionaire vorm van hersenscanning. Samen herbeleven ze hoe ze als kind al wegen vonden om het bewustzijn binnen te treden. Een onderneming die Lisa op grotere en veel riskantere schaal voortzet. Want wat is de prijs die we betalen voor een reis naar ons binnenste? Wat is de prijs die we betalen als de muren die we om onszelf hebben opgetrokken wegvallen? Hoe ver durven we te gaan?

Boekinformatie
Schrijver: Peter Høeg
Titel: Door jouw ogen
Uitgeverij: Meulenhoff
Jaartal: 2020
Bladzijden: 304
Vertaler: Gerard Cruys
Genre: geen
Leeftijd: 18+

  • ik heb dit boek in maart 2021 opgehaald bij Leeszaal Rotterdam West nadat ik het boek via hun FB-pagina gereserveerd had

Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.