boekomslag Ian Rankin - Schuld & boete

Inspecteur John Rebus neemt geen blad voor de mond, is koppig, nieuwsgierig, emotioneel en vasthoudend – niets menselijks is hem vreemd. Het brengt hem vaak in moeilijkheden, maar hij is goed in zijn werk. Een dode met twee mobiele telefoons, de stalker van een radiopresentatrice, familiegeheimen, fraude, overspel, misbruik van ouden van dagen en historisch detectivewerk in de traditie van Sherlock Holmes. Rebus’ werk omvat niet alleen moordzaken…

Boekinformatie
Schrijver: Ian Rankin
Titel: Schuld & boete
Uitgeverij: CPNB
Jaartal: 2005
Bladzijden: 96
Vertaler: Anders Pieterse
Genre: detective
Leeftijd: 18+
Mijn mening: geen sterren

  • Ik kreeg dit boek in juni 2006 bij aankoop van een boek
    • dit boek is niet meer in mijn bezit (weggedaan via Bookcrossing)
  • ik las dit boek in 2006 en dit was boek 24 van de boeken die ik in 2006 gelezen heb

Mijn mening

Dit boekje kreeg ik gratis toen ik in juni, de maand van het spannende boek, bij de boekwinkel een boek kocht. Het is een boekje van nog geen honderd pagina’s met een aantal korte verhalen. Het leest lekker weg, maar het is niet spectaculair. Nu zijn de meeste detectiveverhalen niet al te moeilijk. Eigenlijk vind ik het veel leuker om een detectiveverhaal op tv te kijken. En dan vooral series zoals “Waking the dead”, “Silent witness”, “Judge John Deed”, “Inspector Morse”. Oftewel, dit zijn leuke korte verhaaltjes, maar het zal niet lang blijven hangen.

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 22 juli 2006


Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.