Emy Koopman – Het boek van alle angsten (2021-09)

boekomslag Emy Koopman - Het boek van alle angsten

Wat doe je als je samenleving verandert in een pestkopmaatschappij, waarin het recht van de sterkste geldt en iedereen die afwijkt wordt uitgestoten? Fana Adams en Viko Leopold hebben zich geen van beiden verzet toen het nog kon. Nu leven ze in een land dat agressie waardeert en kwetsbaarheid taboe heeft verklaard, een land waari de enige acceptabele emoties woede en vreugd zijn. Als kwetsbaarheidsanalist voor exclusieve reisbureau’s berekent Viko welke diersoort als volgende zal uitsterven. In hetzelfde anonieme kantoorgebouw spant zorgverlener Fana zich in om haar angstige cliënten sterker te maken. Terwijl zij hoopt op een beter bestaan, waar dan ook, sterker te maken. Terwijl zij hoopt op een beter bestaan, waar dan ook, verliest hij zich in hedonisme. Totdat verloren gewaande dierbaren opnieuw opduiken in hun levens en alles op scherp zetten.

Boekinformatie
Schrijver: Emy Koopman
Titel: Het boek van alle angsten
Uitgeverij: Prometheus
Jaartal: 2020
Bladzijden: 304
Genre: geen
Leeftijd: 18+
Mening: 4 sterren

  • ik heb het e-boek in februari 2021 gekocht
  • ik las dit boek voor mijn online cursus Recente Nederlandse en Vlaamse Letterkunde van de Radbouduniversiteit Nijmegen
  • ik las dit boek op 10 februari 2021 en dit was boek 9 van de boeken die ik in 2021 gelezen heb

Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten