Tosca Menten – Knotsknettergek

boekomslag Tosca Menten - Knotsknettergek

Operatie Zeer Ernstige Ramp: Juffrouw Van der Toorn stak haar handen in de lucht en ineens zat ze midden in een van haar buien. ‘Ik zou wel van alles met Sam Veterklep willen doen! Insmeren met poep en veren! Ik ga hem kielhalen! IK HAAT HEM!’ gilde ze. Ze bleef staan en keek met verwilderde ogen naar Nona en Niels. Die stonden hand in hand met hun rug tegen de muur en keken angstig terug. Dit boek gaat over een Ramp. Een Zeer Ernstige Ramp van het Aller Ernstigste Soort. Dit boek gaat ook over radeloze ouders, twee dwaze buurmannen, een stotterende klasgenoot en een tot wanhoop gedreven schooljuffrouw. En over een rat. Dus denk maar niet dat het een vrolijk boek is. Het is juist een ernstig boek. Een Zeer Ernstig Boek. Je bent gewaarschuwd.

Tom Piekepol en de schat van Kartoni: Stel je eens voor… Je wordt wakker op je geluksdag omdat je bij je lievelingstante gaat logeren. En een uur later zit je in een bejaardentehuis op een kamer bij een meneer die denkt dat hij een garnaal is. En nog een paar uur later rijd je als mummie verkleed in een rolstoel over de gangen, op zoek naar een schat… Nee, dat kan gewoon niet waar zijn. Een bejaardentehuis is toch de rustigste plek op de wereld? Daar gebeurt nooit iets vreemds. Of iets engs. Toch?

Boekinformatie
Schrijver: Tosca Menten
Titel: Knotsknettergek
Uitgeverij: Van Goor
Jaartal: 2014
Bladzijden: 462
Illustrator: Elly Hees
Genre: geen
Leeftijd: 10+

  • ik heb dit boek in september 2016 van Tosca Menten gekregen en ze heeft het boek ook voor me gesigneerd
    • mijn exemplaar is de 2e druk uit 2014
  • dit boek bevat twee boeken: Operatie Zeer Ernstige Ramp & Tom Piekepol en de schat van Kartoni.
handtekening Tosca Menten

Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten