boekomslag https://ikvindlezenleuk.nl/2017/02/michaelis-sprookjesverteller/

Abel Tannatek is een jongen om wie je maar het beste met een grote boog heen kunt lopen: asociaal, een spijbelaar en een drugsdealer. Anna is dan ook hoogst verbaasd als ze hem op een dag met een klein meisje ziet – en hem aan dat meisje een prachtig sprookje hoort vertellen. Anna wordt op slag verliefd op deze mysterieuze jongen die twee kanten lijkt te hebben. Langzaam maar zeker weet Anna Abel te ontdooien en toegang te krijgen tot zijn hart en dat van zijn zusje Micha. Ze wordt gevangen door het sprookje over de kleine koningin. Maar het sprookje wordt steeds zwarter – en als er doden in het verhaal vallen, duikt ook in de werkelijkheid het eerste lijk op… Wat is er waar van het sprookje en wie is Abel echt?

Boekinformatie
Schrijver: Antonia Michaelis
Titel: De sprookjesverteller
Uitgeverij: Lemniscaat
Jaartal: 2017
Bladzijden: 366
Vertaler: Merel de Vink
Genre: sprookjes & fantasy
Leeftijd: 15+
Mening: 4 sterren

  • Ik heb dit boek in 2017 als recensieboek gekregen van uitgeverij Lemniscaat (ik heb dit boek niet meer in bezit, weggeven aan de Leeshelden van Ikvindlezenleuk)
  • Ik las het boek van 20 t/m 25 februari 2017 en dit was boek 25 van de boeken die ik in 2017 gelezen heb
  • Lees mijn recensie op IkvindlezenNIETleuk

Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.