boekomslag Natsu Miyashita – Het woud van wol en staal

Tomura wordt als jonge jongen geraakt door het geluid van een piano die gestemd wordt bij hem op school. De muziek neemt hem mee naar de bossen, donker en stralend, die zijn geliefde geboortedorp in de bergen omringen. Vanaf dat moment is hij vastbesloten meer te leren over het instrument en het bijzondere ambacht van pianostemmer. Onder de vleugels van drie meester-pianostemmers – eentje bescheiden, eentje vrolijk, eentje chagrijnig – begint Tomura zijn opleiding en zijn gevoel voor schoonheid ontluikt. Maar de angst om niet goed genoeg te zijn blijft altijd aanwezig op de achtergrond. Als hij wordt uitgenodigd om de piano van twee getalenteerde zussen te stemmen wordt zijn beoordelingsvermogen op de proef gesteld.

Boekinformatie
Schrijver: Natsu Miyashita
Titel: Het woud van wol en staal
Uitgeverij: Meulenhoff
Jaartal: 2021
Bladzijden: 256
Vertaler: Geert van Bremen
Genre: geen
Leeftijd: 18+
Mijn mening:

  • ik heb dit boek in maart 2021 opgehaald bij Leeszaal West (Rotterdam) nadat ik het boek via hun FB-pagina gereserveerd had

Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.