Anke Mücke – Gehoorzaam aan de lijn

boekomslag Anke Mücke - Gehoorzaam aan de lijn

De lijn hangt losjes door, je hond sjokt vrolijk naast je met je mee. Ontmoetingen met andere honden verlopen ontspannen en jullie genieten samen van het dagelijks ‘uitje’: de ideale wandeling! Maar jammer genoeg lukt niet iedereen dat… In dit boek ontdek je hoe je ervoor zorgt dat je enthousiaste viervoeter niet aan de lijn trekt. Je leert stress te vermijden en hoe je moet omgaan met agressie aan de lijn. Met behulp van begrijpelijke oefeningen en een kalme aanpak word je elke situatie de baas. Anke Mücke is opgegroeid met honden en heeft een hondenschool in Nordhorn, dicht bij de Nederlandse grens.

Boekinformatie
Schrijver: Anke Mücke
Titel: Gehoorzaam aan de lijn
Uitgeverij: Deltas
Jaartal: 2008
Bladzijden: 128
Illustrator: Karin van Klaveren (foto’s)
Vertaler: Frederic Vanbekbergen
Genre: non-fictie (informatief)
Leeftijd: 18+
Mening: geen sterren

  • Ik heb dit boek in 2009 gekocht voor de opvoeding van onze hond Wooster (ik heb dit boek niet meer in bezit, weggeven aan Leeszaal West in Rotterdam)
  • ik heb het boek in 2009 gelezen tijdens het opvoeden van Wooster, maar dit boek telt niet mee voor de boeken die ik in 2009 gelezen heb

Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten