boekomslag Celeste Ng – Wat ik nooit eerder heb gezegdJuni, 1977. In het universiteitsstadje Middlewood ontdekt de familie Lee dat hun dochter verdwenen is. Een paar dagen later wordt het lichaam van de zestienjarige Lydia uit het meer gevist. Verteerd door schuldgevoelens slaat haar vader een roekeloze weg in die hem zijn huwelijk kan kosten. Haar moeder Marilyn is gebroken, maar vastbesloten om een dader te vinden – tegen elke prijs. Lydia’s broer is er zeker van dat hun getroebleerde buurjongen Jack iets te maken heeft met het drama. Maar het is de jongste in de familie, Hannah, die meer ziet dan iemand zich realiseert en die wel eens de enige zou kunnen zijn die weet wat er echt gebeurd is.

Boekinformatie
Schrijver: Celeste Ng
Titel: Wat ik nooit eerder heb gezegd
Uitgeverij: A.W. Bruna
Jaartal: 2015
Bladzijden: 288
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Genre: thriller
Leeftijd: 15+
Mijn mening: 3 sterren


Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.

 

Over het boek

  • Ik heb dit boek in mei 2015 als recensieboek gekregen van uitgeverij A.W. Bruna
  • ik las dit boek op 26 mei 2015 en dat was boek 89 van de boeken die ik in 2015 gelezen heb
  • Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk

 

 

3 sterren, boek voor 15+, boek weggedaan, gelezen in 2015, papieren boek, recensieboek, thriller, vertaaldaanwinst 2015, gelezen mei 2015, voorleesfragment