boekomslag Buddy Tegenbosch - Oog om oog

Al vanaf de basisschool hoort Jaap-Jan er niet bij. Hij weet wat daarvan de reden is en die reden heeft een naam: Ivar. Door de sadistische spelletjes van Ivar leeft Jaap-Jan elke dag in angst. Bang voor wat zou kunnen gebeuren. Maar wanneer hij achttien is, neemt hij een besluit: vanaf nu gaat alles anders. Hij verhuist, gaat op kamers en begint aan een studie psychologie. Tot zijn verbazing maakt hij snel vrienden, komt hij op een fantastische plek te wonen en wordt hij aangenomen als barman in de grootste club van de stad. Jaap-Jan, inmiddels JJ voor zijn vrienden, heeft het prima naar zijn zin. Totdat op een avond een oude bekende de club binnenkomt: Ivar. Voor de tweede keer neemt JJ een besluit, een besluit met verstrekkende gevolgen.

Boekinformatie
Schrijver: Buddy Tegenbosch
Titel: Oog om oog
Uitgeverij: Van Goor
Jaartal: 2015
Bladzijden: 304
Genre: geen
Leeftijd: 12-15 jaar, 15-18 jaar
Mijn mening: 4 sterren

  • Ik heb het boek zowel als e-boek en als gewoon boek in 2015 als recensieboek gekregen van uitgeverij Van Goor
  • Ik las het boek op 14 september 2015 en dit was boek 149 van de boeken die ik in 2015 gelezen heb
  • ik heb een gesigneerde versie van dit boek en dat boek is door Buddy Tegenbosch gesigneerd tijdens een high tea met hem en Helen Vreeswijk
  • Lees mijn recensie op IkvindlezenNIETleuk 
gesigneerd Buddy Tegenbosch - Oog om oog

Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.