Ton Theunis – De verrader van Elmhudde (2018-10)

boekomslag Ton Theunis – De verrader van Elmhudde (De witchworld-legenden 2)

Elaine van Berlichem heeft een vreselijk offer moeten brengen om haar vader en haar vrienden te redden uit de handen van een meedogenloze vrouw. Daardoor valt ze zelf ten prooi aan een onzalig lot. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Haar vrienden gaan tot het uiterste om haar te bevrijden, maar is ieders motief wel zo oprecht? En wat heeft de trol Toerio op zijn geweten dat iedereen hem zo vreselijk haat? Tijdens de zoektocht naar Elaines redding blijkt al snel dat ook anderen belangen hebben die door haar aanwezigheid in het gedrang komen. Om haar heen wordt een web van hele leugens en halve waarheden gesponnen, waarmee Elaine opnieuw in levensgevaarlijke situaties belandt.

Boekinformatie
Schrijver: Ton Theunis
Titel: De verrader van Elmhudde
Serie: De witchworld-legenden #2
Uitgeverij: De Kring
Jaartal: 2017
Bladzijden: 384
Genre: geschiedenis, sprookjes & fantasy
Leeftijd: 12+
Mijn mening:  2 sterren

  • Ik heb dit boek in oktober 2017 als recensieboek gekregen van uitgeverij De Kring
    • dit boek is niet meer in mijn bezit (weggegeven aan vrienden)
  • ik las het boek van 11 t/m 17 januari 2018. Ik vond het boek tegenvallen en heb het daarom niet uitgelezen. Dit boek telt niet mee voor de boeken die ik in 2018 gelezen heb
  • Lees mijn recensie recensie op Ikvindlezenleuk

Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten