boekomslag Time to momo Londen

Met time to momo Londen (voorheen 100% Londen) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local lifestyle beleven. Zo geniet je 100% van je citytrip! Met 6 verrassende routes door de verschillende wijken van Londen leidt onze time to momo-local je langs de échte highlights. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must-see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores.

Boekinformatie
Schrijver: onbekend
Titel: Time to momo Londen
Jaartal: 2016
Bladzijden: 150
Genre: non-fictie
Leeftijd: 18+
Mijn mening: 4 sterren

  • Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend
  • ik las het boek op 10 september 2018 en dit was boek 129 van de boeken die ik in 2018 gelezen heb

Mijn mening

Ik hou van het lezen van reisgidsen en dan vooral reisgidsen die andere informatie dan alleen de bekende toeristische attracties. Deze reisgids doet dat. Er staan voor een aantal wijken in Londen wandelingen in waarbij je langs toeristische attracties komt, maar ook langs leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Ik vind dit een leuke reisgids om inspiratie op te doen voor een stedentripje.


Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.