Time to Momo Parijs (2018-156)

boekomslag Time to momo Parijs

Met time to momo Parijs (voorheen 100% Parijs) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local lifestyle beleven. Zo geniet je 100% van je citytrip! Met 6 verrassende routes door de verschillende wijken van Parijs leidt onze time to momo-local je langs de échte highlights. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must-see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores.

Boekinformatie
Schrijver: onbekend
Titel: Time to momo Parijs
Uitgeverij: Mo’Media
Jaartal: 2016
Bladzijden: 150
Genre: non-fictie
Leeftijd: 18+
Mijn mening:  3 sterren

  • Ik heb het boek bij de bibliotheek geleend
  • ik las het boek van 14 t/m 15 november 2018 en dit was boek 155 van de boeken die ik in 2018 gelezen heb

Mijn mening

In december gaan we een paar dagen naar Parijs. We zijn hier allebei al vaak geweest, dus we willen deze keer graag dingen bekijken buiten de gebaande paden. In deze reisgids vind je informatie over een paar wijken in Parijs. Voor elke wijk wordt een wandeling gegeven waarbij je bezienswaardigheden, winkels en leuke eetplekjes tegen komt.

Ik vind dit een fijne reisgids om ideeën op te doen, vooral over leuke eetplekjes. Ik heb een lijstje gemaakt en hoop dat we in Parijs leuke dingen gaan doen. De reisgids is inmiddels weer terug naar de bibliotheek.


Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten