boekomslag J.J. Voskuil - Het A.P. Beerta-instituut (Het bureau 4)

Het A.P. Beerta-Instituut, het vierde (en dikste) deel van Het Bureau omspant de jaren 1975-1979. Als gevolg van Beerta’s uitschakeling komt de verantwoordelijkheid voor de koers van de afdeling geheel bij Maarten Koning te liggen. Met zijn optreden in de voorafgaande jaren heeft hij het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt. De Europese Atlas heeft door zijn toedoen op het congres in Hongarije de doodsteek gekregen. En de samenwerking met de Vlaamse redacteuren van Ons Tijdschrift is door zijn kritiek op de opvattingen van Pieters praktisch onmogelijk geworden. De noodzaak om aan het vak een nieuwe grondslag te geven en met een handjevol mensen, zonder hulp van buiten, een tijdschrift te vullen, verhoogt de werkdruk op de afdeling.

Boekinformatie
Schrijver: J.J. Voskuil
Titel: Het A.P. Beerta-instituut
Serie: Het bureau #4
Uitgeverij: Van Oorschot
Jaartal: 1998
Bladzijden: 988
Genre: psychologisch verhaal
Leeftijd: 18+
Mijn mening: geen sterren

  • Ik heb dit boek in 2006 bij de bibliotheek geleend
  • ik las het boek in 2006 en dit was boek 1 van de boeken die ik in 2006 gelezen heb
  • ik heb dit boek gelezen omdat ik de vorige delen uit deze serie al gelezen heb. Ik wilde weten hoe het verhaal verder gaat. Het verhaal wordt traag verteld, maar is zo fascinerend dat ik toch blijf door lezen

Koop een boek

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris of bol.com en ondersteun mijn website.