Dag twee in Parijs (12 november 1994)

Zaterdag 12 november

Vanmorgen zijn we rustig opgestaan. We waren te laat voor het hotelontbijt, dus we gaan bij een cafeetje bij Gare Saint Lazare een broodje brie eten. Met de metro gaan we daarna naar La Défense. We gaan La Grande Arche op, het glazen evenbeeld van de Arc de Triomphe. Boven is een tentoonstelling over Kuifje en Tibet. Leuk om te bekijken. We gaan naar buiten om het uitzicht over Parijs beter te kunnen zien. Het is wel koud buiten. Als we weer beneden zijn wandelen we nog wat door de wijk.

We nemen de metro naar Galerie Lafayette. We wandelen door het hele warenhuis, maar we kopen niets.We nemen de metro naar Gare d’Austerlitz om naar Jardin des Plantes te gaan. We wandelen door het park en eten een wafel. We hebben zere voeten en besluiten naar het hotel te gaan om uit te rusten. ‘s Avonds eten we pizza bij de Pizzahut.


Koop een boek
De leukste plek om een boek te kopen is een boekwinkel. Als je online koopt via deze links van Libris, bruna of bol. krijg ik een klein percentage van de verkoper én ondersteun je deze website.

Vergelijkbare berichten