Vrijdag 10 april

Het coronavirus waart rond over de wereld. Overal worden maatregelen genomen en er mag steeds minder. Donderdag 12 maart werd bekend dat evenementen met meer dan 100 mensen werden geannuleerd. Hierdoor gingen ook musea dicht. Mensen werd aangeraden om zoveel mogelijk thuis te gaan werken. Het begin van de intellectuele lockdown. Ik heb besloten om dagelijks een dagboekstukje te schrijven om zo later terug te kunnen kijken op deze tijd. En natuurlijk ook om leuke dingen te delen. Bekijk hier mijn eerdere blogjes.

Vandaag hebben we rondje door de wijk gewandeld, maar ik heb geen foto’s gemaakt. De rest van de dag heb ik heerlijk gelezen. Ik las Het Akropolisgenootschap en de slag om bladzijde 37 van Tosca Menten. Daarna las ik verder in De pest van Albert Camus. Mijn foto’s hiervan deelde ik op social media met de hashtag #ikleesthuis

20200410 dagboek
ik lees: Het Akropolisgenootschap en de slag om bladzijde 37
20200410 dagboek
ik lees: De pest

Natuurlijk maakte ik mijn dagelijkse uitzichtfoto, die ik onder andere op FB deelde met de hashtag #ikkijkuithetraam

20200410 uitzicht

‘s Avonds aten we asperges met aardappeltjes, ham, ei en aspergesaus. We dronken er een lekkere witte wijn bij. We bestelden vandaag bij Le Souq zodat we morgen heerlijke Libanese mezze kunnen eten.