Beetje flauw van de Volkskrant

Ik ben niet vaak boos nadat ik een instantie heb gebeld, maar dit keer toch wel. Vandaar dat ik even stoom wil afblazen!:
Eind december stonden er in De volkskrant een aantal columns over dingen die men mee wilde nemen naar 2007. Daar stond bij dat abonnees begin januari een cd zouden krijgen met daarop de ingesproken columns. Dat leek mij wel leuk.

Ergens begin januari las ik bij de ingezonden brieven dat iemand er heel blij mee was. Blijkbaar waren de cd’s uitgedeeld. Ik heb op 5 januari een mailtje gestuurd naar de lezersservice met de melding dat wij dit cd’tje nog niet hebben ontvangen en met de vraag of zij kunnen aangeven wanneer dat dan wel het geval is. Daar heb ik nog steeds geen reactie op gekregen. Daarna heb ik er ook niet meer aangedacht tot ik vanmorgen de krant aan het lezen was. Ik dacht: ‘laat ik dan maar even de lezersservice bellen’. Daar kreeg ik een mevrouw aan de telefoon die mij botweg vertelde dat ik pech had, omdat ik dit eerder had moeten melden zodat het nabezorgd had kunnen worden en dat de cd’s nu helemaal op zijn.’ Ik gaf aan dat ik dat wel vreemd vind, want er zouden toch voldoende cd’s moeten zijn voor alle abonnees en bij mijn weten heeft niet in de krant gestaan op welke datum de cd’s uitgedeeld zouden worden. Zij bleef bij haar antwoord dat ze allemaal op waren. Ik hing op.
Vanuit mijn achterhoofd kwam opeens weer naar boven dat ik een mailtje hierover naar de klantenservice had gestuurd en dat ben ik gaan opzoeken. Dat was dus op 5 januari. Ik heb daarom nogmaals de lezersservice gebeld om te vragen waarom ik dan geen reactie op mijn mail heb gekregen. Na mijn verhaal gedaan te hebben werd ik doorverbonden naar de afdeling boeken, waar ik direct werd doorverbonden naar de lezersservice (waar ik dus al vandaan kwam). Het antwoord bleef dat er geen cd’s meer zijn en dat wij dus pech hebben. Op mijn vraag waarom ik dan geen reactie op mijn mail heb gekregen kreeg ik het volgende antwoord ‘wij krijgen dagelijks 700 e-mails en zijn aan het verhuizen. We zijn druk bezig met het beantwoorden van die mails en dat kan nog enige tijd duren.’ Verder blijft het dus pech!
Zevenhonderd e-mails is inderdaad veel, maar het blijkt me in de huidige tijd toch wel belangrijk om e-mail snel te beantwoorden, al is het maar met een berichtje dat het antwoord vanwege een verhuizing langer duurt. En ik neem aan dat niet maar 1 iemand al die mailtjes moet beantwoorden. Ik vind het slordig van De Volkskrant.
Daarnaast ben ik zeer benieuwd wat er nu met ons cd’tje is gebeurd. Ik weet niet of we er vaak naar zouden luisteren, maar ik heb de columns niet gelezen omdat het me wel leuk leek om er naar te luisteren. De betreffende columns zijn inmiddels al met het oud papier afgevoerd.

Okee, ik moest even stoom afblazen. Het komt nu wel weer goed.

Oude reacties
Aanbevelingen: 3
Reacties: 4

momeho / 15-01-2007 15:24
Ik heb de cd ook niet gekregen want ik ben geen abonnee, maar ik heb ze wel op de site gezien, volgens mij met een audiolink. Evengoed slordig en niet netjes van de VK.

app / 15-01-2007 17:26
Hoi, kom je ook nog stemmen? Het kan nog tot vandaag 19.00 uur. De tussenstand kan je HIER vinden. En stemmen kan je HIER doen.

Zusje  / 18-01-2007 20:29
Ik kreeg het cd-tje wel. 🙂
Niet omdat ik een abonnement heb op de Volkskrant (heb ik niet), maar omdat ik de bezorger van Trouw wat geld gaf voor zijn nieuwjaarswensen.

Tante Til / 19-01-2007 13:35
@momeho: heb geen audiolinks kunnen vinden.
@zusje: dan mag ik dat cd-tje vast binnenkort wel van je lenen. Flauw dat jij hem wel hebt.

Oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 15 januari 2007

Vergelijkbare berichten