Bericht vanaf de berg

Het was even schrikken toen vanmiddag mijn mobieltje begon te piepen. Een sms-je! Maar die krijg ik eigenlijk nooit, behalve van C. en die zit op ruim 4000 meter hoog op de Kilimanjaro. Zou er iets aan de hand zijn?, dacht ik. Snel kijken dus.

Het was inderdaad C. Blijkbaar heb je op 4300 meter hoogte toch nog bereik met je mobieltje. Hij meldde dat het goed gaat en dat hij over twee dagen echt op weg naar de top gaat. Verder wilde hij weten hoe het met Nederland en Duitsland staat. Dat vond ik van hem een vreemde vraag (misschien toch last van hoogteziekte ). C. houdt namelijk niet van voetbal. Hij vond het dan ook geen probleem dat hij het hele EK in het buitenland doorbrengt. Ik heb hem natuurlijk snel geantwoord en hem op de hoogte gebracht van het feit dat zowel Nederland als Duitsland in de kwartfinale staan. Maar goed, dat vragen naar Duitsland is natuurlijk helemaal vreemd. Als hij nou naar Frankrijk had gevraagd… Hij is tenslotte half Frans.

Ik denk dat er in zijn groep weinig Europeanen en in ieder geval een Duitser zit. Dat hoor ik maandag allemaal wel wel als ook ik in Tanzania ben aangekomen. Voor die tijd kan ik gelukkig nog de kwartfinale van Nederland bekijken. De data voor eventuele vervolgwedstrijden moet ik maar meenemen. Het moet in Tanzania vast wel mogelijk zijn om een tv-toestel te vinden waar de wedstrijd op uitgezonden wordt.

Bovenstaande mooie foto heb ik gevonden op peakware.com

Oorspronkelijk geplaatst op 19 juni 2008 op tantetil.vkblog.nl

Geen reacties

Vergelijkbare berichten