Op de dag van het Park, een paar weken geleden, werd hier in de buurt, in park Lingezegen een vijf meter grote badeend vrijgelaten. Volgens mij wil deze reuzebadeend graag contact maken met zijn soortgenoten bij de bandeloze badeendjes. Hij is tenslotte ook bandeloos en badloos. Hij drijft rond in een grote recreatieplas.

Naschrift: 
ik dacht dat ik had aangegeven dat dit bericht pas vandaag (maandag) geplaatst zou worden. Ik had namelijk problemen met het uploaden van plaatjes/foto’s. 
Maar goed, het uploaden is nu gelukt en bij deze een plaatje van de reuzebadeend. 
Vanwege de plaatjesproblemen had ik mijn bijdrage ook niet toegevoegd aan de “bandeloze badeenden” 

Oorspronkelijk geplaatst op 21 juni 2009 op tantetil.vkblog.nl

Oorspronkelijke reacties
Kokopelli 22-06-2009 00:54
@Tante_til: Wat dacht je van een lidmaatschap van www.vkblog.nl/groep/112/Bandel…? ;-)))
Ik voeg deze bijdrage toe met uw permissie.
Groet,
Kokopelli

Maria-Dolores 22-06-2009 05:16
hihi, ‘k wilde al mopperen dat ik geen plaatje zag, maar gelukkig zag ik toen de link :-).
leuk!
door het slechte weer is ‘mijn’ badeend er helemaal bij ingeschoten. misschien kan ik vandaag even uitvissen of ze hier bestaan en of ze er net zo uitzien als bij jullie.
ciao,
Maria-Dolores

tante_til 22-06-2009 09:33
@kokopelli:
Het was ook mijn bedoeling om deze bijdrage aan de badeendjesgroep toe te voegen, maar ik had gisteravond problemen met het uploaden. Vandaar dat ik volgens mij had aangegeven dat deze bijdrage pas vandaag rond 13 uur geplaatst zou worden. Nouja, was ik waarschijnlijk toch te slaperig.
Het uploaden is nu gelukt, maar alleen als ik ervoor koos dat ze in de ‘image’ map kwamen, niet in een van mijn eigen mappen. Kinderziekten?!
@Maria-Dolores:
Het was ook de bedoeling dat er een plaatje bij kwam, maar ik had uploadproblemen. Vanmorgen is het me gelukt om ook het plaatje er bij te zetten.

Kokopelli 22-06-2009 10:28
@Tante_til: Je dient vóór je een illustratie gaat uploaden eerst naar de subfolder gaan waar je het plaatje wilt opslaan. Zie de map-keuze rechtsboven in de illustratie manager.
Als je dan op de ‘upload’ tab klikt en de benodigde acties daar uitvoert komt de illustratie in de betreffende map te staan.
Overigens kun je achteraf ook de illustratie nog verplaatsen naar een map van jouw keuze.

tante_til 22-06-2009 10:53
@kokopelli:
Ik heb precies gedaan wat jij beschrijft, maar er zat geen beweging in het uploaden. En toen ik daarna niet voor een van mijn mappen koos ging het uploaden wel. Ik heb het zowel met Firefox als met Safari geprobeerd. Dus dan maar zo en de illustratie daarna verplaatst.
Maar bedankt voor het meedenken!

Bart 22-06-2009 19:04
Ha, leuk, dit is wel de aller-allergrootste bandeloze badeend die ik ooit gezien heb… :))