Ik heb een nieuw vriendje!

Sinds begin mei, toen tante Til haar grote teen liet rechtzetten, logeer ik veel bij opa en oma. Dat vind ik supergezellig. Als opa tijd heeft zegt hij dat hij naar het bos gaat. Dan wordt ik heel enthousiast, want dat betekent dat ik mee mag. En in het bos mag ik lekker rondrennen.

Sinds kort heb ik een nieuw vriendje die ook bij opa en oma woont. Deze haan is ontsnapt uit de kippenren, maar daar vond hij het toch niet leuk. Hij werd gepest door de andere haan. Nu loopt hij over het terras bij opa en oma. En dat vind ik erg leuk. Ik blaf regelmatig om te vragen of hij met me wil spelen, maar dat wil hij nog niet echt. Toch vind ik het leuk om hem te zien. Onderstaande foto heeft opa van ons gemaakt:

In het weekend ben ik trouwens wel bij C. en tante Til. Die komen mij op vrijdagavond ophalen en brengen me op zondagmiddag weer naar opa en oma. En dan kan ik lekker in mijn eigen mandje liggen, door de tuin snuffelen, een nadenkspelletje spelen en wandelen met C. Tante Til zegt dat het nog wel een tijdje duurt voordat ze weer met me kan wandelen.

Groetjes van Wooster

20090625 wooster

 

 

Oorspronkelijk geplaatst op 29 juni 2009 op tantetil.vkblog.nl

 

Oorspronkelijke reacties

Bart 29-06-2009 22:39
Ah, leuk, tante Til, zo zie je maar weer hoe dieren in onverwachte combinaties soms best met elkaar op kunnen schieten! 🙂
Hopelijk gaat het wandelen met Wooster binnenkort weer een stuk beter.
Groetjes, Bart

Bart 29-06-2009 22:39
Er zat een rare kronkel in de server, zonet, waardoor mijn reactie twee keer tegelijk geplaatst werd…dus maar even iets anders geschreven… 🙂
Groetjes, Bart

tante_til 30-06-2009 10:58
Hee Bart, leuk dat je twee keer langskomt. Achja, servers….
Wooster is eigenlijk geinteresseerd in alles en iedereen waarvan hij denkt dat je daar mee kunt spelen. Hij heeft ook al eens geschreven over zijn vriendjes bij de schapen en de herten.
Nou dat wandelen zal nog wel even duren. Ik heb veel last van mijn teen en ongelooflijke spierpijn in mijn kuiten. Ik trek net mijn wandelschoenen aan om de tuin in te gaan om de kussens op de bank te leggen. Straks maar weer met een boek in de tuin zitten.
Prettige dag!

Zusje 14-08-2009 10:43
“wordt ik “?
Tijd voor een cursus vervoegen voor Wooster!

tante_til 14-08-2009 10:47
Dag zusje, je weet dat Wooster nog geen 2,5 jaar oud is. Ik vind dat hij het voor een hond van die leeftijd best goed doet.

 

 

Vergelijkbare berichten