Ik vind sneeuw leuk!

Vanmorgen was de wereld wit en tante Til was hier enthousiast over. Ik vond het wel een beetje koud aan mijn pootjes. Alles rook wel anders vandaag. We liepen, net als elke morgen, door het park, maar ik heb veel meer gesnuffeld dan normaal. Tante Til en ik hebben lekker lang door de sneeuw gewandeld. Thuis konden we opdragen en warm worden.
‘s Middags hebben we weer lekker lang door de sneeuw gewandeld. Ik heb nog geprobeerd om sneeuw uit de lucht te happen, maar dat lukte niet echt. De sleetjes waar kinderen op zitten vind ik wel een beetje eng. Het maakt een raar geluid. Later heb ik lekker in de tuin rondgesnuffeld. Het rook zo anders! Het leek wel alsof ik hier nog nooit was geweest.

Ik vond al die sneeuw zo leuk dat ik heb gezeurd vanmiddag. En toen gingen tante Til en ik weer naar buiten. We hebben kerstkaarten rondgebracht. Dat was leuk. Nu mocht ik een keer andere tuinen in en kon ik daar een beetje snuffelen.

Na het eten wilde ik graag weer wandelen, maar dat vond tante Til niet goed. Wel mocht ik de tuin in. Dat was heerlijk! Het was inmiddels donker en tante Til deed mijn lampje aan zodat ze me goed kon zien. Ik heb heel hard rondjes door de sneeuw gerend. En dan even lekker op mijn buik liggen… En dan weer rondjes rennen. Tante Til moest er erg om lachen en dacht dat ik gek was geworden. Maar dat was ik niet, ik vond het gewoon heel erg leuk in de sneeuw.

Nu ben ik weer binnen en lig ik opgerold in mijn mand. Is best vermoeiend zo’n dag in de sneeuw.

Hopelijk blijft de sneeuw nog een tijdje liggen….

Dit is een oude foto, een jaar of twee geleden, maar je kunt wel zien hoe leuk ik sneeuw vind

20080203 Wooster
in de sneeuw op het Rozendaalse veld

Oorspronkelijk geplaatst op 17 december 2009 op tantetil.vkblog.nl

 

 

Vergelijkbare berichten