Ik word weer student!

In september 2003 was ik begonnen met de zij-instroomvariant op de pabo. Dit beviel me erg goed en dat terwijl ik altijd gezegd heb dat ik het onderwijs niet in wilde. Nu heeft dat meer te maken dat ik geen les wil geven aan middelbare scholieren wat met mijn letterenstudie voor de hand had gelegen.

Maar goed, de pabo beviel goed. Helaas moest ik daar tijdelijk mee stoppen vanwege een ernstige ziekte, maar ik ga in februari weer beginnen.

Gistermiddag heb ik een goed gesprek op de pabo gehad en ik ga me weer inschrijven. Ik ga het wel rustiger aan doen en zal er zeker langer over doen dan de anderhalf jaar die ik nog zou moeten doen, maar het begin is er…. Nu nog een stageplek regelen op de basisschool hier in de wijk.

Oude reacties

Tries – 18 november 2005 10:56
Gefeliciteerd! Dat moet echt een heerlijk gevoel zijn. Studeren is fijn en het werk is echt heel leuk. Ik hoop van harte dat je er ook mee aan de slag komt. De situatie met 2 jaar geleden is nl. nogal wat veranderd en ik hoop dat ze je dat ook eerlijk op de pabo hebben gezegd.
Zet hem op, geniet van de studie en hopelijk daarna ermee aan de slag.

Jacob Hesseling – 18 november 2005 11:14
En ook blijven fotograferen hoor! Mooie site met mij aansprekende foto’s en illustraties.

Tante Til – 18 november 2005 11:18
@Tries: je bedoelt waarschijnlijk de kansen op de arbeidsmarkt? Ach, daar ga ik me nu niet druk over maken. En bij mij in de buurt verrijzen een aantal nieuwbouwwijken waar grote scholen verwacht worden, dus ik denk dat dat dan wel gaat lukken.
@jacob: natuurlijk blijf ik foto’s maken. Ik merk dat hoe meer foto’s je maakt, hoe meer leuke dingen je ziet. Grappig!

Preacherswife – 18 november 2005 16:05
Goede stap!!
En die stageplek vind je wel, dat weet ik zeker. Studeer ze!


Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 18 november 2005

Vergelijkbare berichten