Jam, jam, oliebollen zijn lekker!

Tante Til, C. en ik zijn met oud & nieuw bij opa en oma geweest. Nouja, ik was er al, want tante Til had mij met de kerst hier gelaten zodat ze een beetje kon uitrusten. Ik kon dus heel fijn door de sneeuw in de tuin rennen. Heerlijk!

Toen tante Til en C. kwamen was oma nog druk bezig met het bakken van de oliebollen. Dat rook erg lekker. Toen ze klaar was met het bakken zette ze een grote schaal met oliebollen en appelflappen op de salontafel. Ze namen allemaal een schaaltje met een paar oliebollen. Wat ze niet door hadden is dat ik er ook snel eentje pakte. Ze zagen het pas toen ik hem al bijna op had. En ik vond het lekker! Zo lekker zelfs dat ik er heel stiekem nog twee keer eentje van de schaal gepakt heb. Ik ben heel snel en pakte zachtjes een oliebol en sloop dan naar de andere kant van de kamer. Iedereen werd boos op me als ze het zagen. Dat vond ik helemaal niet leuk.

Ik vond de oliebollen zelfs zo lekker dat ik hard ging kwispelen als iemand het woord ‘oliebol’ zei. Jammer dat ik nu weer een jaar moet wachten tot oma weer oliebollen pakt…..

Groetjes, Wooster

20091231 oliebollen

 

 

oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 5 februari 2010

 

 

Vergelijkbare berichten