klussen in ons appartement

Het is nu bijna een week geleden (donderdag) dat we de sleutels van ons appartement kregen. Bij de oplevering bleek dat de vloerverwarming voor kortsluiting zorgde. Niet handig.

Op vrijdag kwam er een monteur langs. De pomp voor de vloerverwarming zat vast. Komt waarschijnlijk doordat er lekkage is geweest. Hij heeft de pomp vervangen en hij doet het weer. Gelukkig maar want we moeten een verwarmingsprotocol uitvoeren voordat de gietvloer geplaatst wordt. De watertemperatuur moet in stappen naar 40 graden worden gebracht. Dit is om te voorkomen dat er zich later aders gaan aftekenen in de gietvloer.

Afgelopen weekend zijn we begonnen met klussen. C. en zijn vader zijn druk bezig geweest met het trekken van electriciteitsdraden.

Ik ben met het OV naar Amsterdam geweest om het door ons bestelde katoenstuc op te halen. Dit zijn wol- en katoenvezels die je met water mengt en dan net als stucen op de muur aanbrengt. We hebben een kleine hoeveelheid besteld om uit te proberen hoe het gaat.

Weer in Rotterdam aangekomen ben ik begonnen met het voorstrijken van de muren. Het afplakken is altijd vervelend…

Gisteren kwamen we er achter dat de vloerverwarming het niet doet. De watertemperatuur was inmiddels 30 graden, maar de vloer wordt alleen warm bij de leiding die van de meterkast naar het verdeelkastje. Balen! Wij kunnen niet vinden waar het aan zou kunnen liggen. Waarschijnlijk is er iets kapot.

Als we pech hebben kost het veel tijd om dit op te lossen. Dan moeten we het aanbrengen van de gietvloer uitstellen en daarmee dus ook onze verhuizing. Dat zou niet leuk zijn.

Afwachten maar tot we meer weten.

Vergelijkbare berichten