Mijn zusje in de kabelbaan bij de Ben Nevis

foto van de Ben Nevis (1995)

Mijn moeder belde net om te vertellen dat mijn zusje gisteren in de kabelbaan zat waarvan twee gondels tegen elkaar botsten en er eentje naar beneden viel. De afgelopen week was ze met haar vriend en vrienden een weekje naar een huisje in Glencoe in Schotland. Toen ik gisteren de berichten las over het ongeluk met de kabelbaan dacht ik nog: hee, daar zitten zij in de buurt!

Je gaat er tenslotte niet snel van uit dat iemand die je kent betrokken raakt bij zo’n ongeluk en hoe groot is die kans nou! Wel vervelend gezien het feit dat mijn zusje hoogtevrees heeft en claustrofobisch is. Ik neem aan dat ze al met koud zweet in de gondel is gestapt en dat dat er niet beter op werd nadat ze daar uiteindelijk 3,5 uur in hebben gezeten.

Ik hoor wel hoe het uiteindelijk is geweest. Klinkt wel erg spannend!

Oude reacties
Zwollywood – 14-07-2006 18:16
Wel de aloop vertellen he Tante Til!

anoniem – 18-07-2006 23:05  
Het was dus het wagentje voor ons dat er af viel en dat is geen lekker idee. Bovenaan de berg had ik eigenlijk al besloten dat ik liever terug wilde wandelen, maar het is zo vervelend dat dan iedereen uren op me zou moeten wachten.
Ik besloot dus dat ik me niet zo stom aan moest stellen, wat kan je tenslotte helemaal gebeuren in zo’n kabelbaan, toch?
Ik heb nu wel mijn 15 minutes of fame gehad doordat mijn foto de volgende dag op de (voor)pagina’s van alle Britse kranten stond (met credits).

Tante Til – 19-07-2006 10:05
@zwollywood: bij deze dus de afloop. Ze heeft het overleefd en gaat waarschijnlijk nooit meer in een achtbaan.

zuzje – 19-07-2006 23:51
Ik zei inderdaad vanavond al dat ik nooit meer in een achtbaan ga. 😀

Tante Til – 20-07-2006 09:14
O, een typefoutje. Ik bedoelde natuurlijk kabelbaan i.p.v. achtbaan. Komt zeker door het warme weer.

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 14 juli 2006

Vergelijkbare berichten