Gisteravond waren C. en ik naar een concert van Moke. Twee jaar geleden zagen wij Moke in het voorprogramma van Razorlight. Ze hadden toen net hun eerste cd Shorland uit en we kenden de single “Here comes the summer”. Ze deden een erg enthousiast optreden. Afgelopen zomer zagen we ze op Lowlands. Een stukje van hun optreden op Parkpop 2008 zie je hier.

En gisteravond speelden ze in Nijmegen, in de grote zaal van Doornroosje. In mijn studententijd ben ik hier wel eens geweest als er bijvoorbeeld een beestfeest was. Dat waren feesten die georganiseerd werden door de studentenvereniging van de studie Biologie. Ik had het idee dat Doornroosje veel groter was dan het nu bleek te zijn.

Maar goed, het was hartstikke leuk om een optreden te zien in zo’n kleine zaal. Waar je ook stond, je had goed zicht op het podium. Even wat te drinken halen was zo gebeurd. Heerlijk! En het concert was geweldig. Moke had er duidelijk zin in. Ze maakten er een leuke show van.

Al met al een leuk avondje uit!

Oorspronkelijk geplaatst op 25 september 2009 op tantetil.vkblog.nl

Oorspronkelijke reacties
K 25-09-2009 23:00
Nog nooit wat van gehoord. Leuk! 🙂
Fris geluid.

tante_til 25-09-2009 23:04
@K: leuk dat je even komt lezen!

Catharina Anna Maria van Vliet 25-09-2009 23:06
Hee das toevallig! Welcome back. Enne o ja deze avatar vind ik leuker dan de vorige

Justice 01-11-2009 11:18
Even voor julie informatie: De muziek van het nummer “This Plan” is ongenegeerd jatwerk van death metal band Dimmu Borgir van de cd “Enthrone Darkness Triumphant” 1997 van dimmu-borgir (11e track, untitled).
Ik heb de heren ermee geconfronteerd, maar die deden net of ze nog nooit van DB hadden gehoord.
Taraa, waarvan bij deze akte