Naar de Valkhofaffaire

icoontje van muzieknoten

Afgelopen vrijdag was de laatste avond van de Vierdaagsefeesten. Mijn vriend en ik wilden er toch nog wat van meemaken, dus hebben we mijn zusje en haar vriend gebeld en afgesproken op het plein bij Lux. Hier was net een Braziliaanse drumband aan het optreden en het lawaai galmde tussen de gebouwen door. Je kon elkaar niet meer verstaan.

Even later hadden we elkaar gevonden en besloten we naar de Valkhof te wandelen. Tijdens de Vierdaagsefeesten is er voor elk wat wils en bij de Valkhof wordt er meer alternatieve muziek gedraaid. Op het grote podium speelde een band met country-achtige muziek. Klonk lekker! Onder het genot van een biertje voor de heren en een wijntje voor de dames hebben we bijgekletst. We hebben de verhalen gehoord van het avontuur in de kabelbaan in Schotland. Ik ga nooit meer een kabelbaan in, zei mijn zusje. We hebben de foto’s bekeken die ze op de iPod bij zich hadden. Is wel handig.

Later op de avond hebben we nog wat door de rest van de stad gewandeld. Het viel ons op dat het een stuk rustiger is dan normaal op de laatste avond van de Vierdaagsefeesten. Normaal gesproken blijven veel mensen na de intocht van de wandelaars in de stad hangen en is het al moeilijk om door de stad te lopen. Nu was het eigenlijk wel prettig. Op de Valkhof hadden we een statafelplek en hoefde je niet in de rij te staan om drinken te halen.

Al met al was het een gezellige avond!

Het icoontje komt van de website van Flaticon.

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 25 juli 2006

Vergelijkbare berichten