Sure we can…

Vandaag was er alweer een staking van de postbodes. En dan durft TNT gewoon reclame te blijven uitzenden over kerstkaarten versturen. Dat verzin je toch niet?

“TNT, sure we can” – dan moeten ze toch zorgen dat de post ook daadwerkelijk bezorgd gaat worden. En met de dreigende staking van vier dagen voor volgende week wordt die kans wel ontzettend klein.

Ik ben blij dat ik maandag alvast mijn kerstkaarten heb gepost. Hopelijk komen ze ook nog voor de kerst aan….

Oorspronkelijk geplaatst op 15 december 2010 op tantetil.vkblog.nl

Oorspronkelijke reacties
Antoinette duijsters 15-12-2010 21:32
ja dat is idioot om die reclame te blijven verzenden.
en volgende week, als ze gaan staken, dan zullen veel mensen dat heel erg vinden, want ik ken er genoeg die echt naar hun kerst kaarten uitkijken.

Vlag en Wimpel 15-12-2010 21:42
Tja… sommige mensen maken zich druk om een kerstkaartje, de stakende postbodes om hun baan! Ik steun ze dus van harte!

tante_til 15-12-2010 22:07
@Antoinette: ja, het is raar dat TNT de reclame blijft uitzenden, terwijl ze het niet kunnen waarmaken.
@Vlag en wimpel: ik weet dat de postbodes daarom staken, maar het lijkt me dat ze met deze staking niet bereiken wat ze willen. Er zullen minder mensen post versturen en dat kan zorgen voor nog meer ontslagen. Werkt volgens mij dus juist averechts!

Vlag en Wimpel 15-12-2010 22:18
De poststroom gaat echt niet minder worden. Weet jij wat er gaande is bij TNT? Ik heb verhalen gehoord waar de honden geen brood van lusten.
Staken is het enige dat overblijft als uiterste middel. Bij ontslag houdt de TNT postbezorger zo weinig over dat ze echt in de financiële problemen komen.

Bart 16-12-2010 17:35
Ik moet mijn kerstkaarten nog posten…dat wordt nog krap, als het zo doorgaat…
Al een paar weken geleden sprak ik me er ook tegen uit, ik vind akties ten koste van derden, die er niets mee te maken hebben, maar niks.
Los van het feit dat de bestellers terecht protesteren. Maar ze moeten maar andere middelen zoeken, en niet de klant de dupe laten worden.

tante_til 17-12-2010 11:25
@Vlag en wimpel: ik zie in mijn stukje niet dat ik tegen de staking ben, maar dat ik het feit dat TNT Post de reclames durft te blijven uitzenden bizar vindt.
Maar ik vraag me wel af wat stakers denken te bereiken, maar ik zie sowieso het nut van staken niet in!

@Bart: ik ben het met je eens dat staken de verkeerde mensen treft. Het management van TNT Post zal hier toch weinig last van hebben, maar mensen en bedrijven hebben er wel last van. Ik kan me voorstellen dat bedrijven gaan kiezen voor alternatieve postbestellers van bijvoorbeeld Sandd of Selektmail.
Succes met het versturen van je kerstkaarten!

Vergelijkbare berichten