Toekomstplannen…

Ik heb besloten dat ik voor mezelf ga beginnen. Dat is iets wat ik nooit van me zelf had gedacht. Maar ik ga het toch doen. Vanaf januari ga ik als gastouder aan het werk. Ik ga kinderen opvangen die uit school komen (naschoolse opvang dus), vanaf 4 jaar. Het afgelopen jaar heb ik ervaring opgedaan op de buitenschoolse opvang hier in de buurt. Ik heb in juli mijn opleiding aan het ROC afgerond en voldoe hiermee aan de nieuwe eisen voor gastouders.

Ik heb er zin in! Het lijkt me heerlijk om met een groepje van maximaal zes kinderen de dingen te doen die ik anders met mijn eigen kinderen (als ik die had) zou doen. Heerlijk naar het bos, naar de speeltuin in het park, knutselen, (voor)lezen, koekjes bakken en heel veel kletsen.

Nu nog kinderen vinden om op te vangen. Maar dat zal hier in de wijk geen enkel probleem zijn. Er zijn nu drie buitenschoolse opvanglocaties die zo goed als vol zitten en geen uitbreidingsmogelijkheden hebben. En de wijk blijft nog wel een tijdje doorgroeien, er worden nog huizen gebouwd.

Ik ben nu dus volop bezig met voorbereidingen en reclame maken voor mezelf.

En bij deze: als iemand een gastouder zoekt in Oosterhout bij Nijmegen laat het me weten.

Oorspronkelijk geplaatst op 2 december 2009 op tantetil.vkblog.nl

Oorspronkelijke reacties
solvejg 02-12-2009 22:29
Wat een goed idee tante Til!! Ik hoop dat je snel vijf of zes kinderen vindt en dan kunnen hun ouders met een gerust hart een aantal middagen doorwerken. Jammer dat ik niet in de buurt woon!!

tante_til 03-12-2009 10:23

Dank je wel voor je reactie Solvejg! Het lijkt mij hartstikke leuk om met een vast groepje kinderen op te trekken.
ANNE_D_ORE 06-12-2009 17:03
wat een geweldig nieuws, zes kinderen lijkt me een prima aantal, maar als het er in het begin minder zijn is dat hopelijk toch geen bezwaar ?

tante_til 06-12-2009 17:27
@anne_d_ore: nee hoor, minder kinderen is geen bezwaar. Ik moet ook ergens mee beginnen.

Vergelijkbare berichten