Verhuizen naar Australië

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een bijdrage voor mijn blog heb geschreven, maar dat komt omdat ik het met andere dingen druk had. Begin januari zou ik starten als gastouder buitenschoolse opvang. Dat gaat niet door. C. en ik gaan namelijk verhuizen. En wel naar Melbourne, Australië. C. gaat daar werken voor de Australische vestiging van het bedrijf waar hij nu werkt. Hij begint daar half mei, dus tot die tijd hebben we het druk.

We zijn heel druk aan het opruimen, want we nemen straks zo weinig mogelijk mee naar Melbourne. Dat betekent dat we veel advertenties op marktplaats zetten om van alles te verkopen. Op dit moment zijn dat er 192. Daarnaast staan er 202 boeken op bol.com. De verkoop van spullen gaat langzaam maar gestaag.

Ik vind het wel moeilijk om boeken te verkopen, maar als je 4 boekenkasten in de woonkamer hebt staan, een grote kast op zolder en een kastenwand vol boeken in de logeerkamer moet je wel boeken weg gaan doen. Anders hebben we gemakkelijk een zeecontainer vol met alleen maar boeken. Dat wordt wel wat prijzig.
 
De afgelopen drie weekenden zijn we bezig geweest met klussen. De slaapkamers boven hebben inmiddels nieuw behang. En we zijn begonnen met het schilderen van de zoldertrap. Allemaal klusjes die eigenlijk al een paar jaar nodig waren, maar waar we maar niet aan toe kwamen. En nu moet het wel om het huis verkoopklaar te krijgen.
 
Behalve al het geregel, geklus en opgeruimd is het vooral een leuk en spannend vooruitzicht. C. en ik zeggen namelijk al heel lang dat we naar het buitenland gaan voor een tijdje als we daar de kans voor krijgen. En nu komt die kans. Spannend!

oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 16 maart 2010

Oude reacties
Bart – 17-03-2010 06:59

Een heel avontuur, Tante Til, spannend!
Ja, jullie hebben het er ongetwijfeld druk mee, zo…
Heel veel succes alvast, met jullie grote stap!

Hartelijke groet, Bart

Tante Til – 17-03-2010 15:31
@Bart: dank je wel voor het succes wensen.  

Vergelijkbare berichten