Ik mocht in september mee op excursie met uitgeverij Unieboek Het Spectrum naar de snoepfabriek van Perfetti Van Melle in Breda (lees hier mijn verslag). De aanleiding voor deze excursie was een winactie van Perfetti Van Melle. De hele maand oktober kun je namelijk een Dummie de mummie prijzenpakket winnen als je een Fruittella Dummy-produkt koopt in de supermarkt. Meer informatie vind je hier.

Dummie de mummie is een personage uit de boeken van Tosca Menten. Op mijn website Ikvindlezenleuk (website met recensies over kinder- en jeugdboeken, geschreven voor en door kinderen) vind je meer informatie over Tosca Menten en een overzicht met alle recensies van haar boeken.

In het Dummie de mummie prijzenpakket zit het volgende: Fruittella dummy, Dummie de mummie doeboek, het nieuwste boek van Dummie de mummie (gesigneerd door Tosca Menten), Dummie de mummie tas, gezinskaart (2 ouders, 2 kinderen) voor museum van Oudheden en een Dummie de mummiespeurtochtboekje.

winactie-dummie-de-mummie

 

En ik mag ook zo’n prijzenpakket weggeven! Om kans te maken op dit prijzenpakket vul je het formulier hieronder in en geef je antwoord op de vraag ‘Hoeveel Dummie de mummie-boeken heeft Tosca Menten geschreven?”. Meedoen kan t/m 28 oktober.

Tip: kijk op de website van Dummie de mummie

[contact-form to=’info@eenkloddertjeroze.nl’ subject=’Winactie Dummie de mummie %26amp; Fruittella Dummy’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Hoeveel Dummie de mummie-boeken heeft Tosca Menten geschreven?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

p.s. Alleen ik kan je naam en mailadres zien 😉

 

29 oktober

De winnaar is…

winnaar dummiepakket

 

 

Met dank aan Perfetti Van Melle voor het mogen weggeven van dit prijzenpakket.

Het plaatje van het prijzenpakket komt van de website van Fruittella