Wooster heeft jeugdpuistjes

C. zag woensdagavond, terwijl hij mij aan het aaien was, dat ik allemaal bultjes tussen mijn achterpoten heb. Vandaar dat Tante Til vandaag met mij naar de dierenarts ging. Na enige overtuiging (lees: dwang) ben ik in de Eend gesprongen. Toen we bij de dierenarts parkeerden wilde ik graag uitstappen en ik vond het ook erg leuk om in de wachtkamer rond te snuffelen. Helaas waren er geen andere honden. Ik mocht mee de behandelkamer in. Daar wilde de dierenarts dat ik op mijn zij op de grond ging liggen, maar dat wilde ik niet. Ik laat toch niet zomaar iemand naar mijn lichaam kijken???

Uiteindelijk hebben Tante Til en de dierenarts me toch zover gekregen en de dierenarts zag het direct. Ik heb jeugdpuistjes! Tante Til wist niet eens dat honden dat ook kunnen krijgen. Maar goed, ik moet nu twee keer per dag ingesmeerd worden. Als het dan nog niet overgaat krijg ik een antibioticakuur. Vervelend hoor! En die puistjes jeuken heel erg…..

De rest van de middag was niet zo spannend. Toen we thuis kwamen van de dierenarts heb ik een kauwbot gekregen, waar ik heel erg blij mee was. ‘s Middags werd een hele grote zak brokken voor mij bezorgd. We zijn niet naar het bos geweest, maar ik mocht wel rondsnuffelen in de hondenuitlaatplaats. Die is niet heel erg groot, ongeveer 10×20 meter, maar ik kan wel lekker snuffelen aan verschillende geuren hondenpoep.

Verder heb ik veel geslapen vandaag. Heerlijk, zo’n rustige dag.

Vandaag een foto waarin ik nog heel jong ben, om precies te zijn een maand oud.

20070329 Wooster

 

Oorspronkelijk geplaatst op 2 november 2007 op tantetil.vkblog.nl

 

Oorspronkelijke reacties

Bart / 02-11-2007 11:52
beterschap met de jeugdpuistjes, je groeit er vast wel overheen (is ons ook gelukt 🙂
En wat een lieve vroege jeugdfoto!

doranne / 02-11-2007 11:56
ach zielepiet, jeugdpuistjes.
Ach je moet maar zo denken, eerst de puistjes dan de vrouwtjes,kan je ook lekker aan snuffelen hoor.

Wooster / 13-11-2007 10:59
Het gaat al een heel stuk beter met mijn jeugdpuistjes. Leuk dat jullie meeleven.

 

 

Vergelijkbare berichten