Wooster was uit logeren

Het is maandag en ik probeer mijn knuffeldekentje door de tralies van mijn bench naar buiten te trekken. En dat lukt. Ik heb vanmorgen mijn Ikeamatje al aardig gesloopt. Dat matje heeft Tante Til iets meer dan een week geleden voor mij bij de Ikea gekocht. Ze kwam er mee thuis en een kwartier later had ik er al een gat in gekauwd. Heerlijk spul! Ikea heeft dat leuk voor honden bedacht. Tante Til en C. zijn er niet zo blij mee, want het is een matje speciaal voor honden, dus ze hadden verwacht dat het stevig zou zijn. Tja….

Vanmorgen kregen we bezoek en dat vind ik erg gezellig. G. vond mij ook erg leuk, dus ik werd veel geaaid. Ik heb mijn speelgoed aan haar laten zien. Toen ze aan het praten waren heb ik ook nog het keukenmatje gepakt, maar dat heeft Tante Til weer afgepakt. Bij het wandelen heb ik de stok uit de gang meegenomen. Hij is onderweg ergens blijven liggen. Er ligt nog steeds heel veel pluis waar ik op moet springen. Dat is lastig met een stok in je mond. Aan het einde van de middag heeft Tante Til me naar opa en oma gebracht. Ze gaat morgen voor de rest van de week naar Londen en ik mag lekker bij opa en oma logeren.

Bij opa en oma is het lekker druk. Er is nog een hond (Sacha) en vijf katten (Felix, Nomad, Saartje, Rosie en Thomas). Die katten willen eigenlijk niet met me spelen. Soms ren ik een van de katten achterna door de tuin totdat die een boom inrent. Dat is leuk! Opa en oma hebben een grote tuin met heel veel bladeren die op de grond liggen. En ze hebben weilanden, waar normaal schapen lopen. Nu ging opa daar met mij met stokken spelen. Dan kon ik ook naar de twee ezels van de buren rennen, maar die wilden ook al niet spelen. Ik vind het erg leuk om te rennen en stokken te pakken. Ik breng ze niet naar opa, maar ik hou ze lekker zelf. Opa zoekt zelf maar een stok om mee te spelen! Ik vind het ook leuk om mee te gaan naar de varkentjes. Die slapen alleen maar, maar het ruikt daar zo lekker. A. was een huisje van stro voor ze aan het bouwen, maar ik mocht helemaal niet meehelpen.

Zondag kwam Tante Til me weer ophalen. Ik was heel blij om haar weer te zien. Ik vind het erg leuk bij opa en oma, maar Tante Til en C. zijn mijn baasjes. Tante Til was ook blij om mij weer te zien. Toen zij thee ging drinken ben ik tegen haar voeten gaan liggen. Samen met haar en opa ben ik in het weiland geweest. Dat was erg leuk. Daarna mocht ik zonder riem naar huis lopen. Dat vond ik een mooi moment om snel de straat over te steken, door een sloot heen een ander weiland in te lopen. Ik moest voorzichtig onder het prikkeldraad door, maar dat ging goed. Hier hebben koeien gelopen en het ruikt heel erg lekker. Opa en Tante Til waren me wel aan het roepen, maar ik vond het hier veel te leuk. Ik ben doorgelopen naar een volgend weiland en nog een. Daar heb ik nog wat gegraven en rondgesnuffeld. Toen zag ik een puppy bij de straat lopen en daar ben ik heen gerend. Tante Til kwam daar ook naar toe gerend en heeft me toen weer aan de riem gedaan. Flauw hoor! Ze zei niets tegen me en keek me ook niet aan. Zou ze boos zijn?

Ik wilde ‘s avonds graag naar huis en sprong in een keer in de Eend. Toen we thuiskwamen wilde ik snel naar binnen om te kijken waar C. is. Die was nog niet thuis, maar het duurde niet lang of ik hoorde de voordeur. Ik had net mijn eten van Tante Til gekregen, maar C. begroeten is belangrijker. Hij was ook blij om mij weer te zien en ik ben lekker geknuffeld. Even later zijn we met ons drieën wezen wandelen. Ik moest natuurlijk overal snuffelen om te weten of er niet iets veranderd is in het park.

20070523  wooster

 

Oorspronkelijk geplaatst op 13 november 2007 op tantetil.vkblog.nl

 

Oorspronkelijke reacties

ZWOLLYWOOD / 13-11-2007 11:36
Weet je wat ik met een dergelijke hond ontdekt heb…een oud Tshirt scheuren in een lange dikker reep en daar knopen in knopen…zodat het een beetje een slang wordt. Door de knopen wordt het min of meer zwaar…en is het voor de hond leuk om er binnen mee te spelen…in bijten…omhoog gooien..en weg gooien.
Ik daag onze – in de woonkamer en gang – uit om het gevecht om het Tshirt. Juist omdat er knopen in zitten kan onze Myra er goed in vastbijten en aan roppen…als het speeltje na een tijdje vuil is kan het mee in de was of in de vuilnisemmer.
Nou Til…mooi gratis advies he!

Bart / 13-11-2007 15:42
die Ikeamatjes zijn ook niet meer wat ze geweest zijn… 🙂

K / 20-11-2007 22:53
Wat een leuk hondenleven heb jij zeg!!! Je weet het misschien niet maar je hebt het prima getroffen zo!

Tante Til / 21-11-2007 10:49
@Zwollywood: dat soort speelgoed heeft hij ook, maar dit matje staat bij vlagen bovenaan het lijstje “mijn favoriete speelgoed”.
@Bart: ik dacht dat het steviger zou zijn…
@K: ik zal het aan Wooster doorgeven.

 

 

Vergelijkbare berichten