Wooster wordt groter!


Het is alweer bijna 8 weken geleden dat we Wooster vanuit het verre Limburg hebben opgehaald. Ik zat van de week de beginfoto’s te bekijken en het viel me op hoeveel hij in die tijd al veranderd is. In het begin was hij nog echt een puppy en nu is hij meer hond geworden.

Hier in de straat heeft hij zijn eigen fanclub. Allerlei kinderen roepen zijn naam zodra ze hem zien lopen. Ook werd ik bij de supermarkt al begroet met ‘Dag mama van Wooster’. Wooster is ook dol op de aandacht van kinderen. Hij begint enthousiast te kwispelen en gaat daarna op de grond liggen om beter geaaid te kunnen worden.

In het begin was hij nog wat wild, maar inmiddels weet hij dat het slimmer is om rustig te blijven. Dan vinden de kinderen hem minder eng. Aandacht van grote mensen vind hij ook leuk. Hij kan bijna beledigd kijken als mensen doorlopen zonder aandacht aan hem te geven.

Spelen met en snuffelen aan andere honden is ook leuk. Hoe groter de hond, hoe leuker Wooster het vindt. Hij luistert best goed naar C. en mij, maar op de puppycursus is hij nog veel afgeleid. Nu lopen er natuurlijk ook allemaal leuke honden rond waarmee hij wil spelen. Gelukkig gaat het steeds beter.

Begin juli is de puppycursus afgelopen, maar na de zomervakantie gaan we de vervolcursus doen. Ons doel is om Wooster volgend jaar mee te kunnen nemen naar Schotland en daar lekker te wandelen. Als hij goed luistert kan hij ook los lopen. Dat zou hij geweldig vinden.

20070601 wooster
lachen naar de camera
20070523 wooster

Oorspronkelijk geplaatst op 14 juni 2007 op tantetil.vkblog.nl

Vergelijkbare berichten