Woosters dagboek – dinsdag 30 oktober

Ik had vanmorgen niet zoveel honger, ik heb een deel van mijn brokken in de bak laten liggen. Ik hoopte eigenlijk dat ik net als gisteren een varkensoor zou krijgen, maar Tante Til haalde alleen wat speeltjes uit de rode doos. Flauw hoor. Ik heb net nog geprobeerd of ze weer met me wilde wandelen door aan de muur te krabben, maar ze reageerde niet. Toen ben ik maar in de keuken gaan liggen. Even lekker uitrusten.

Rond half 11 zijn we wezen wandelen in het park. Onderweg even in de hondenuitlaatplaats geweest, want daar wilde ik wel weer eens rondsnuffelen. Tante Til zat lekker in het zonnetje op het bankje. Het ruikt hier altijd interessant. Daarna verder gesnuffeld in het park. Oja, ik ben nog door een jongetje geaaid door het hek van de hondenuitlaatplaats heen. Ik vind het altijd erg leuk om aandacht van kinderen te krijgen. Toen we weer thuis waren heeft Tante Til me in de bench gestopt. Ze moest boodschappen doen. Ik heb nog even jankend aangegeven dat ik het niet leuk vond. Toch ging ze weg….

Vanmiddag zijn we zijn wezen wandelen in het bos. Toen we daar met de auto aankwamen begon het vreselijk hard te regenen. Ik mocht in het bos niet direct los en ik heb daarom hard lopen trekken om toch iets verder weg te ruiken. Nadat we een weggetje waren overgestoken mocht ik eindelijk los. Heerlijk even rennen! Ik rende van links naar rechts, van voor naar achter. Af en toe kwam ik even bij Tante Til en als ik dat deed als ze had geroepen kreeg ik een stukje worst. Onderweg kwamen we een man met twee hondjes tegen. Tante Til deed me eerst even aan de lijn, maar gelukkig mocht ik snel weer los. Alles ruikt lekker in het bos.

Toen we weer bij de auto kwamen was het weer droog en toen we naar huis reden werd de lucht weer blauw en scheen de zon. Tante Til heeft me goed afgedroogd toen we weer thuis waren. Vooral een nat hoofd vind ik niet erg lekker. Vandaar dat ik in de auto mijn hoofd al tegen Tante Til aanduwde om wat op te drogen. Weer thuisgekomen was ik nog niet echt moe, dus ik heb als een gek door het huis gerend. Van al dat geren werd ik toch wel moe. Ik ga lekker op de vloer liggen, half in het zonnetje.

‘s Avonds zijn we bij het wandelen een New Foundlanderpup van 10 weken tegengekomen. Daar wilde ik wel mee spelen. Hij (of zij) zag er erg leuk uit.

Later op de avond, nadat we allemaal gegeten hadden, wilde ik geknuffeld worden. Tante Til ging bij de bank op de grond zitten tv kijken en toen heb ik mijn hoofd op haar benen gelegd. Heerlijk om zo dicht bij Tante Til te liggen en ook nog geaaid te worden. Dat heb ik wel een half uur volgehouden. Toen kwam C. thuis en was ik natuurlijk direct weer wakker. Gauw mijn dekentje pakken en bij de deur zitten wachten. Zo gezellig als iedereen weer thuis is.

20071029 wooster
20071030 wooster

Oorspronkelijk geplaatst op 1 november 2007 op tantetil.vkblog.nl

Vergelijkbare berichten