Woosters dagboek – weekend 3/4 november

Zaterdag 3 november

Vandaag zijn Tante Til en ik met de auto naar de cursus gegaan. Ik rook al lekkere dingen die Tante Til voor me bij zich had. Ik kreeg vanmorgen trouwens helemaal geen ontbijt. Onaardig! De parkeerplaats bij de cursus was erg druk. Er zitten namelijk voetbal- en hockeyvelden in de buurt. Het was lekker modderig in het bos en ik wilde heel graag naar het oefenveld. Tante Til vond dat ik te snel liep en stond regelmatig stil. Toch kwamen we op het veld. Ik mocht even los: lekker snuffelen, andere honden en mensen begroeten.

De les was leuk vandaag. Ik had wel een beetje honger en wilde daarom best wel opletten, want Tante Til had stukjes kaas en metworst bij zich. Het allerleukste van de les was aan het einde. Er stond een tunnel en ik vind het heel erg leuk om hier door heen te rennen. Ik mocht pas als laatste, dus ik was al druk aan het trekken om dichterbij de tunnel te komen. Toen ik aan de beurt was hoefde Tante Til me helemaal niet te roepen, want ik pas er al doorheen gerend. Ik wilde nog wel een keer! Aan het einde van de les mocht ik weer loslopen. Ik ben toen nog een paar keer door de tunnel gerend. Verder heb ik gesnuffeld en rondgerend met een paar honden. Ik vind het hier steeds minder eng. In de auto was ik best moe. Weer thuis kreeg ik eindelijk eten. Daarna ben ik gaan slapen.

‘s Middags zijn we met de auto van C. naar opa en oma gereden. C. heeft een koffer nodig. Ik heb door de tuin gerend en heb een broodje gevonden. Die is vast van Sacha, maar die is toch oud en bijna blind. Dat ziet ze toch niet! ‘s Avonds waren we weer thuis en ik heb het lekker rustig aangedaan. Tante Til en C. waren een film aan het kijken en ik heb aan hun voeten gelegen. Gezellig! En als het me daar te warm werd, liep ik naar de andere kant van de kamer waar ik achter het gordijn ben gaan liggen. Alleen mijn pootjes komen dan onder het gordijn uit.

 

Zondag 4 november

Vanmorgen rond 8 uur was het druk in het park. We hebben 8 honden zien lopen. Normaal is het veel rustiger op zondagmorgen. Daarna lekker ontbeten en de rest van de ochtend lekker gespeeld en geslapen.

Ik ben vandaag mishandeld. C. en Tante Til hebben me onder dwang op mijn zij gelegd. Tante Til ging over mij heen hangen en aaide me, C. heeft klitten weggeknipt bij mijn rechterachterpoot. Ik spartelde in het begin tegen, maar het bleek toch mee te vallen. Daarna kreeg ik een kauwbot.

Vanavond lag er heel veel rietpluis in het park, maar daar mocht ik van Tante Til niet mee spelen. Ik probeerde er nog bij te komen door heel hard te trekken, maar ze trok even hard terug. Je kunt heel leuk spelen met dat pluis. Als je erop springt vliegt het weg…. Ik heb een struikje uit de grond getrokken bij de speeltuin. Dat ging heel gemakkelijk. Ik heb hem meegenomen. Tante Til liet me in de hondenuitlaatplaats en daar heb ik een hele tijd met het struikje gespeeld en hard gerend. Daarna lekker snuffelen en hondenpoep eten. Tante Til riep me wel, maar ik had geen zin om te luisteren. Het is hier veel te leuk.

Vanavond ging C. voor een weekje naar Londen. Ik heb hem bij het raam nagekeken tot ik hem niet meer kon zien. Nu wordt het wel een beetje stil in huis. Later heb ik het tafelkleed van een eetkamerstoel afgehaald om er mee door de kamer te lopen. Tante Til vond dat helemaal niet leuk en heeft het weer van me afgepakt. Flauw hoor. Verder heb ik lekker liggen slapen.

 

 

Vergelijkbare berichten