Film: 10 Cloverfield Lane (2016)

filmaffiche van 10 Cloverfield laneVia Netflix kun je de film 10 Cloverfield Lane bekijken. In deze film krijgt een jonge vrouw, Michelle, een auto-ongeluk. Haar auto rolt meerdere keren over de kop. Als ze wakker wordt ligt ze op een bed in een betonnen ruimte. Haar been zit vastgeketend aan haar bed. Ze probeert direct te ontsnappen…

Even later komt Howard haar eten brengen. Hij vertelt dat hij haar gered heeft. Samen met Emmett zijn ze in een bunker. Howard vertelt dat er een aanval is geweest van aliens en dat het buiten de bunker niet veilig is. Michelle gelooft hier niets van en blijft op zoek gaan naar een manier om te ontsnappen. Zal dat haar lukken?

 

Mijn mening

Wij hebben deze film al eens in de bioscoop gezien, maar ook bij een tweede keer kijken blijft deze film erg goed. Tijdens de hele film twijfel je met Michelle mee. De film heeft een beklemmende sfeer. Je vraagt je af of Howard te vertrouwen is. Hij lijkt niet altijd de waarheid te spreken. Een spannende film!

 

Koop deze filmAls je via een link hieronder een film koopt (of iets anders) krijg ik daar een klein percentage van. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Dit geld wil ik gebruiken voor het onderhoud van mijn website. Alvast bedankt!
Bol.com

 

Vergelijkbare berichten