You think cooking is a cute job, eh? Like mommy in the kitchen?

filmaffiche RatatouilleDe film Ratatouille (2007) is een geweldig leuke animatiefilm. De film gaat over de jonge rat Rémy die graag chef-kok wil worden. Hij heeft leren koken door bij mensen stiekem tv te kijken, naar het kookprogramma van chefkok Gusteau. Hij komt in een keuken van een sterrenrestaurant terecht, maar zal hij daar ook als kok aan het werk kunnen?

Deze film is gemaakt in de Pixarstudios en na een tijdje heb je niet echt meer door dat je naar een animatiefilm zit te kijken. Het verhaal heeft vaart en als kijker ben je benieuwd hoe het met Rémy gaat aflopen. Wat ik erg leuk vond is dat je alleen maar Citroënauto’s in de film ziet, zoals 2cv en ds. En natuurlijk beelden van Parijs.

Ik vind het een leuke familiefilm. Voor kinderen is het leuk om naar te kijken en voor volwassenen zitten er leuke woordspelingen en grappen in.

 

Koop deze film

Bol.com

Als je via een link hierboven een boek koopt (of iets anders) krijg ik daar een klein percentage van. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Dit geld wil ik gebruiken voor het onderhoud van mijn website. Alvast bedankt!

 

oorspronkelijk gepubliceerd op tantetil.vkblog.nl op 5 maart 2008

 

 

Vergelijkbare berichten