Dag 7 van de superselfiecursus

Via Twitter zag ik dat fotografe Else Kramer een gratis cursus ‘selfie maken” ging geven aan het einde van dit jaar. Dat leek mij leuk. Ik heb me direct aangemeld en op Eerste Kerstdag is de cursus beginnen. Volgens haar website zijn er inmiddels 1250 mensen die zich hiervoor hebben aangemeld.

 

Opdracht dag 7:

Maak vanavond een ‘oliebollenselfie’: een selfie waarin je laat zien hoe jij het nieuwe jaar in gaat.

Je kunt ‘m handsfree maken, met vuurwerk op de achtergrond, terwijl je het glas heft, met allemaal lieve mensen bij je in beeld – het is jouw feestje! Als je maar laat zien hoe jij 2014 inluidt.

Vier wat je allemaal hebt geleerd en proost alvast op de geweldige foto’s die je in 2014 gaat maken. Als je wilt kun je er nog een kek filter overheen gooien. Bijvoorbeeld eentje met lekkere warme kleuren.

Deel je selfie van vandaag met de tag #oudejaarsselfie – dan kan ik ‘m weer terugvinden en pinnen. Het tagboard van vandaag vind je hier.

 

Gisteren een heerlijk rustig avondje gehad met een leuk boek, glaasje wijn, oliebollen, lekkere hapjes. En dan C. naast me op de bank en Wooster aan onze voeten. Een goed einde van 2013!

oudejaarsselfie

Vergelijkbare berichten