plaatje voor radioactive girl

Sinds oktober 2003 heb ik een wao-uitkering, omdat ik cvs/me heb. Dit was een gedeeltelijke uitkering totdat ik in 2004 schildklierkanker kreeg. Mijn uitkering werd toen omgezet naar een volledige wao-uitkering. Vanaf oktober 2004 werden de regels strenger en werden grote groepen mensen met een wao-uitkering opgeroepen voor de herkeuring. Men vond het gelukkig niet nodig om mij op te roepen, aangezien ik nog volop in behandeling was. Elke paar maanden geleden belde de keuringsarts om te informeren hoe het met mij ging. De laatste keer was afgelopen juni en hij gaf aan dat hij me na augustus wilde oproepen voor een gesprek.

Dat gesprek, en tevens de herkeuring, was afgelopen maandag. Ik vertelde dat ik nog steeds onder behandeling ben omdat de uitzaaiingen nog niet weg zijn. Volgens de nucleair arts zal ik nog jaren 1-2 keer per jaar moeten stoppen met de schildklierhormonen om de kankercellen in de gaten te houden en/of te behandelen. De keuringsarts vroeg hoe het met mij ging en hoe mijn dag er uit ziet. Aan het einde van het gesprek gaf hij aan dat hij dacht dat er niet veel zou veranderen in de beoordeling. Hij is niet degene die de beoordeling doet, maar dat wordt gedaan door een arbeidskundige op basis van het rapport dat de keuringsarts over mij opstelt. Hij gaf aan dat een afspraak met de arbeidskundige waarschijnlijk pas over 2-4 maanden zou zijn. We moeten dus nog even afwachten. Ik ben wel benieuwd wat de beslissing van het UWV gaat worden.

Oude reacties

Wilma – 12-09-2006 15:15
Hoi Tante Til, sterkte met het afwachten van de beslissing.
Ik zit in hetzelfde schuitje, al is het met andere gezondheidsredenen dan jij. groeten, W

Tante Til – 12-09-2006 15:20
@Wilma: dank je! Ik wens je ook sterkte met het afwachten. Ik was trouwens je weblog kwijt, maar ik zie dat je een ander plekje hebt gevonden.


Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 12 september 2006